Комбиниран бојлер UniQube SQ-BPSW-6C

Моделите UniQube 6C се најновиот проект на Solarico, кој го користи потенцијалот за директно поврзување на повеќе топлински кола со резервоарот.

  • 3 извори на топлина + 3 потрошувачи на топлина директно поврзани со енергетско ефикасно складирање на топлина од А-класа
  • Дизајни на системи за греење каде што се додаваат соларни колектори UniPlate, и резултираат со значителна заштеда на енергија поради 100% бесплатна сончева топлинска енергија
  • 4 пати поефикасни колектори по m²­, во споредба со фотоволтаичните панели, во смисла на искористување на сончевата енергија
  • Користење на термални колектори како вистинска поддршка за системот за греење до фантастични 50%, па дури и повеќе
  • Опција “Drain Back Solar”, при што соларниот систем е 100% стабилен
Категории: , Ознака: Product ID: 1198

Технички карактеристики

Проспект

Упатство

Производство на санитарна топла вода

Сертификати

Посветеноста на нашиот тим допринесе за имплементација на стандардите за квалитет ISO 9001:2008 и TUV Hessen