Топлински пумпи

Најиновативното решение за намалување на потрошувачката на електрична енергија во вашиот дом. Само со избор на некоја од овие топлински пумпи воздух-вода добивате греење во зима и ладење во лeто. Ја добивате посакуваната температура во текот на целата година и притоа високите сметки за електрична енергија ги оставате во минатото.

Се прикажуваат сите 5 резултати