Топлинска пумпа сплит-систем AERMEC BHP

BHP е нов тип на сплит-систем за топлинска пумпа со инвертер, поефикасен од стандардните системи со котли бидејќи гарантира одржливо, ефикасно греење, ладење и снабдување со топла вода во секоја сезона.

 • R32 ладилно средство
Категории: , Product ID: 1265

Опис

BHP е дизајниран да ги задоволи потребите на пазарот на нови и реновирани градби, заменувајќи или работејќи заедно со конвенционалните котли. Системот може да се вградува во системи со кој било хидроничен терминал, а веќе е снабден со главните хидраулични компоненти, со што се олеснува конечната инсталација.

 • Капацитет на ладење: 3,20 ÷ 11,50 kW
 • Капацитет на загревање: 4,00 ÷ 16,00 kW
 • R32 како разладен медиум
 • Надворешна инсталација
 • Ладење и греење
 • Санитарна топла вода (DHW)
 • Инвертер ротиралки компресор
 • Инвертер аксијален вентилатор
 • Резервоар за вода
 • Компатибилно со ModBus протокол
 • Компатибилно со WMF системот
 • Wi-Fi поврзување

Технички карактеристики

Технички податоци – AERMEC ANK