Фенкојлер AERMEC FCZ

Фенкојлер достапен во бројни конфигурации за било каков вид на инсталација: ѕидна, таванска, вградена, висечка или конзолна или каналска.

  • Капацитет на ладење: 1 ÷ 6,81 kW
  • Капацитет на загревање: 2,4 ÷ 15,52 kW
  • Ладење и греење
  • Подна инсталација
  • Ѕидна инсталација
  • Таванска инсталација
  • Управување со допир (touch, опционално)
  • Мрежно работење (опционално)
  • Компатибилно со VMF системот (Variable Multi Flow, додатно)
  • За 2- и 4- цевен систем
Категории: , Product ID: 276