Комплет за бајпас ITAP 860BY

Се состои од:

  • 2 прилагодливи крајни делови
  • ексцентрична бај-пас цевка
  • прилагодлив испусен вентил
  • вентил за обезвоздушување

Фиксно поставен на: 0,25 bar
Максимална работна температура: 80°C
Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)
Може да се монтира во метални кутии на разделници направени од месинг или челик

Категорија: Product ID: 402