Топчести вентили Orient од ITAP

  • погоден за домашни водоводни инсталации, греење и климатизација, како и системи за компримиран воздух
  • Ж/Ж или М/Ж навои
  • Челична рачка (алуминиумска за големините 2-1/2“, 3“ и 4“), или Т-рачка од алуминиум или права рачка од челик
  • Тело од пониклуван месинг
  • Работни температури: од -20°C до +150°C, кога нема пареа
  • Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)
Категорија: Product ID: 319