Акумулатор на топла вода, бафер UniQube SQ-B

  • Акумулатор на топлина
  • Опремен со 1 чаура за сензор
  • Висока класа на незапалива полиуретанска изолација во согласност со DIN 4102 класа B2
  • Горната и долната фланша се демонтажни и може да се модифицира во било кој друг тип на бојлер/резервоар
Категории: , Product ID: 384

Технички карактеристики

Проспект

Упатство

Производство на санитарна топла вода

Сертификати

Посветеноста на нашиот тим допринесе за имплементација на стандардите за квалитет ISO 9001:2008 и TUV  Hessen