Дренажен Соларен Резервоар UniQube Drain Back SQ-DB

Максимално искористување на соларниот термален изменувач
Со “drain back” соларен систем можете да инсталирате соларна колекторска моќ колку што може да пренесува сончевиот изменувач на топлина

Го претвора било кој соларен резервоар во дренажен резервоар
Додавајќи го овој резервоар во соларниот термички круг, вашиот систем ќе биде претворен во “drain back” соларен термички систем

UniQube перформанси
Овој резервоар се произведува според нашите UniQube стандарди. Кубоидна форма, дебелина на изолацијата на UniQube, рамни конектори, совршен дизајн

Лесна инсталација
Резервоарот Drain Back може да се инсталира на едноставна маса или на ѕид, 650mm над подот на кој е инсталиран неговиот соларен резервоар UniQube

Долг гарантен рок
Овој резервоар има гаранција од 10 години

Категории: , Product ID: 977

Технички карактеристики

Проспект

Упатство


Сертификати