Алуминиумски радијатор Fondital Master

  • Високо технолошки производ, со 3 меѓународни патенти
  • Основа без заварување склопена со ексклузивна технологија на термоелектрично спојување
  • Подобрена размена на топлина = високи перформанси, ниска потрошувачка
  • 100% произведено во Италија
  • Двоен слој за траен финиш: анафореза (галванизација) + електростатско пластифицирање
  • 16 bar максимален работен притисок
  • 120°C максимална работна температура
  • 10 години гаранција