Компактен панелен радијатор тип 22 (6 приклучоци)

  • 8 висини: 300, 400, 500, 550, 600, 700, 800, 900 mm
  • Должина: од 400 mm до 3000 mm
  • Држач: со или без
  • Приклучок: лев или десен
  • Висока ефикасност
  • Погоден за ниски температури
  • Погоден за термостатски вентил
  • Применет стандард EN 442
  • Совршена отпорност на корозија со нано-керамички површински слој
  • 10 години гаранција

Опис

Технички карактеристики