Комплет прави топчести вентили со термометар ITAP 487К01

Сетот се состои од:

 • 2 прави топчести вентили
 • црвена и сина Т-рачка
 • 2 термометарски спојки заедно со термометри
Категорија: Product ID: 410

Опис

Сетот се состои од:

 • 2 прави топчести вентили
 • црвена и сина Т-рачка
 • 2 термометарски спојки заедно со термометри

Карактеристики на вентилите:

 • Големина: 1“
 • М/Ж навои
 • Т-рачка од алуминиум
 • Тело од пониклуван месинг
 • Работни температури: од -20°C до +150°C, кога нема пареа
 • Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)
 • Машкиот навој со конусно лежиште

Карактеристики на термометарските спојки:

 • Тело од пониклуван месинг
 • О-прстенот од NBR
 • Мерен опсег на термометарот: 0 ÷ 80°C
 • Пречник: 40 mm
 • Максимална работна температура: 80°C
 • Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)

Технички карактеристики

Технички податоци