Котел на пелети Радијатор EcoFlame

EcoFlame се котли на пелети од најновата технологија и производство. Се одликуваат по мошне високиот степен на искористување и исклучително ниската потрошувачка.

  • Револуционерно вулканско ложиште
  • Компактен, со мали димензии
  • Исклучително лесен (375kg)
  • Потполно автоматско управување
  • Моќност 25/30 kW
Категории: , Product ID: 936

Опис

EcoFlame се котли на пелети од најновата технологија и производство. Се одликуваат по мошне високиот степен на искористување и исклучително ниската потрошувачка. Прв компактен котел на пелети со револуционерно вулканско ложиште!

Новиот модел ги обединува најсовремените решенија кои овозможуваат степен на искористување од преку 92%, што го прави водечки во својата класа и најдобар во односот цена/квалитет. Врвната технологија сместена во многу мали надворешни димензии го прави овој котел совршен за куќи и објекти кои имаат ограничен простор за постројки.

Карактеристики:

  • Револуционерно вулканско ложиште
  • Компактен, со мали димензии
  • Исклучително лесен (375kg)
  • Потполно автоматско управување
  • Моќност 25/30 kW