WiFi модем и апликација

Систем за безжично управување со работата на котелот кој може да се инсталира кај котли кои се наменети за согорување на дрвен пелет.

За повеќе информации погледнете ја презентацијата

Категории: , Product ID: 135

Опис

Систем за безжично управување со работата на котелот кој може да се инсталира кај котли кои се наменети за согорување на дрвен пелет.

Се состои од 4HEAT модем и апликација.

  • 4HEAT модем е додатна хардверска опрема која ја поврзува контролната плоча на котелот со локален Wi-Fi рутер; се вградува по избор на купувачот
  • 4HEAT app е апликација за смартфон и таблет за контрола на согорувањето на биомасата. Достапна е за iOS и Android уредите и ги нуди следниве опции:
    • ON/OFF: безжично палење и гасење на котелот
    • Дневен, неделен и месечен часовен режим
    • Управување со температурата на котелот во реално време

За повеќе информации погледнете ја презентацијата