Чилер AERMEC NRV

Воздух/вода чилер за надворешна инсталација. Погоден за климатизација во лето и производство на топла вода за средни и големи корисници во станбени или деловни објекти.

 • Капацитет на ладење: 108,1 kW
 • R401A како разладен медиум
 • Само ладење
 • Спирален компресор
 • Аксијален вентилатор
 • Плочест изменувач
 • Топлинска рекуперација (опција)
 • Ноќен режим (опција)
 • Мрежно работење (опција)
 • Компатибилно со ModBus протоколот (опција)
 • За двоцевен систем
Категории: , Product ID: 263