Фенкојлер AERMEC Omnia UL

Фенкојлер за универзална примена во станбениот сектор, за греење, ладење и сушење на воздухот. Може да се комбинира со било каков извор на затоплување.

  • Капацитет на ладење: 0,84 ÷ 2,83 kW
  • Капацитет на загревање: 2 ÷ 5,9 kW
  • Ладење и греење
  • Центрифугален вентилатор
  • Подна инсталација
  • Ѕидна инсталација
  • Мрежно работење (опционално)
  • Компатибилно со VMF системот (Variable Multi Flow, додатно)
  • За двоцевен систем
Категории: , Product ID: 280