Мешачка група ITAP 949

Се состои од:

 • Трокрак мешачки вентил
 • Термостатска глава со вграден сензор
 • Сигурносен термостат (фабрички поставен на 55°C)
 • Термометар ( 0 ÷ 80°C ) поставен на доводната и повратната цевка
 • Пумпа (на барање)
Категорија: Product ID: 397

Опис

Технички карактеристики:

 • Течност: вода, гликол раствор мах. 30%
 • Температура: 20 ÷ 55°C
 • Максимален работен притисок: 6 bar
 • Тело: пониклуван месинг
 • Големина: 1“
 • Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)
 • Централно растојание (пумпа): 130 mm
 • Навојни приклучоци (пумпа): 1-1/2“

Се состои од:

 • Трокрак мешачки вентил
 • Термостатска глава со вграден сензор
 • Сигурносен термостат (фабрички поставен на 55°C)
 • Термометар ( 0 ÷ 80°C ) поставен на доводната и повратната цевка
 • Пумпа (на барање)

Технички карактеристики

Технички податоци