Разделник ITAP 917C

 • Големина: 1“
 • Максимален работен притисок: 6 bar (10 bar за тестирање при монтажа)
 • Максимална работна температура: 70°C
 • Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)
 • Излезни приклучоци: од 3 до 13, 3/4“ Еуроконус
 • Растојание меѓу излезните приклучоци: 50 mm
Категорија: Product ID: 393

Опис

 • Големина: 1“
 • Максимален работен притисок: 6 bar (10 bar за тестирање при монтажа)
 • Максимална работна температура: 70°C
 • Навои: ISO 228 (одговара на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228)
 • Излезни приклучоци: од 3 до 13, 3/4“ Еуроконус
 • Растојание меѓу излезните приклучоци: 50 mm

Се состои од:

 • 1 повратен колектор од нерѓосувачки челик AISI 304L со прекинувачки вентили подготвени за електротермички актуатори
 • 1 разводен колектор од нерѓосувачки челик AISI 304L со мерачи на проток
 • 2 комплети држачи

Технички карактеристики

Технички податоци