Циркулациона пумпа WITA go.tec 60

WITA go.tec е електронски контролирана, без одржување, циркулациона пумпа со висока ефикасност, со технологија ECM и вградена електронска контрола на моќноста за променлива контрола на диференцијалниот притисок.

– 5 години гаранција
– SMART Adapt
– Функција против блокирање
– Програма за продувување
– Брава

По избор:
PWM1 за греење и
PWM2 за соларна енергија

Примена:

– системи за греење
– едноцевни и двоцевни системи
– подно греење
– топлински пумпи

Достапни модели:
go.tec 60-25 180

Категорија: Product ID: 1282

Опис

 • Максимален потисна висина: 6 m
 • Максимален проток: 3500 l/h
 • Потрошувачка на енергија: 3 – 45 W
 • Приклучок на електрична мрежа: стандарден моно-фазен 230 V / 50 Hz
 • Заштита на моторот: дполонителна заштита на моторот не е потребна
 • Ниво на заштита: IP44
 • Температурен опсег на околина: 0°C до +60°C
 • Температурен опсег на течност: -10°C до +110°C
 • Максимален работен притисок: 10 bar (1000 kPa)
 • Приклучоци: DN 15, DN 25
 • Должина: 180 mm
 • Материјал на телото: варијанта на сиво леано железо, нерѓосувачки челик
 • EEI: ≤ 0,19; 3 константни карактеристики, 3 пропорционални карактеристики, 3 пропорционални power карактеристики

Технички карактеристики

Технички податоци – WITA go.tec

Упатство – WITA go.tec

Видео