Циркулациона пумпа WITA U 55

Стандардните пумпи WITA® од серијата U се циркулациони пумпи со воден ротор со навојна врска (1” или 5/4”). Инсталиран е три-степен ротационен прекинувач за избирање на брзината за прилагодување на моќноста на соодветниот систем. Оваа серија на пумпи е достапна во различни должини и моќности.

Достапни верзии:
U 55-25
U 55-32

Категорија: Product ID: 1277

Опис

 • Максимален потисна висина: 6 m
 • Максимален проток: 3700 l/h
 • Потрошувачка на енергија: 39 – 80 W
 • Приклучок на електрична мрежа: стандарден моно-фазен 230 V / 50 Hz
 • Ниво на заштита: IP42
 • Температурен опсег на околина: 0°C до +40°C
 • Температурен опсег на течност: +5°C до +110°C
 • Температурна класа: TF 110 според CEN 335-2-51
 • Максимален работен притисок: 10 bar (1000 kPa)
 • Приклучоци: DN 25, DN 32
 • Должина: 130 mm, 180 mm
 • Избор на три степени на брзина
 • Тежина: 2.5 kg
 • Материјал на телото: варијанта на сиво леано железо, месинг

Технички карактеристики

Технички податоци – WITA U 55

Упатство – WITA U 55