Електронска циркулациона пумпа DAB EVOSTA 2 SOL

Електронска циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска за циркулација на вода во домашни системи на централно греење со термални соларни колектори, како и на климатизациони системи.

Категорија: Product ID: 957

Опис

  • Опсег на работа: од 0,4 до 3,6 m3/h со потисок до 6,9 метри
  • Температурен опсег: од -10°C до +110°C
  • Максимален работен притисок: 10 bar (1000 kPa)
  • Ниво на заштита: IPX5
  • Класа на изолација: F
  • Пумпен флуид: чиста, без честички и минерални масла, да не е густа, хемиски неутрална, слична на карактеристиките на водата (макс. 30% гликол)
  • Монтажа: со хоризонтално оска на моторот
  • Приклучок на електрична мрежа: стандарден моно-фазен 230 V 50/60 Hz
  • Контролен панел: за подесување на 9-те режими на работа на пумпата

Технички карактеристики

Технички податоци – DAB EVOSTA 2 SOL

Упатство – DAB EVOSTA 2 SOL

Брзо упатство – DAB EVOSTA 2 SOL

Видео

Видете ги останатите видеа за EVOSTA 2 SOL

 

Може да ви се допаѓа и…