Бојлер и загревач на вода UniQube SQ-BPW HP-Ready

Загревањето на водата за пиење “на барање” е принципот што се користи за домашните бојлери. Загреаната вода за пиење е хигиенска и може да се користи во многу намени. При изборот на не-сончев извор на топлина, ова е најефикасен модел.

 • Самостоен резервоар за складирање
 • Бафер/резервоар за складирање
 • Хидрауличен сепаратор
 • Комбиниран резервоар за складирање
 • Домашен бојлер
 • Резервен електричен греач
 • Делта до 4 степени
 • Повеќе топла вода при пониска температура
 • За инсталации без соларен термален круг
 • Добијте повеќе хигиенска топла вода од режимот на топлинска пумпа со највисок COP
 • 20% пониска делта од разменувач на топлина „на барање“
Категории: , Ознака: Product ID: 1207

Технички карактеристики

Проспект

Упатство

Производство на санитарна топла вода

Загуби на притисок за UniQube DHW топлински изменувачи


Сертификати

Посветеноста на нашиот тим допринесе за имплементација на стандардите за квалитет ISO 9001:2008 и TUV Hessen